Premieră: Aurus prezintă decapotabilele dezvoltate pe baza sedanului Senat

Aurus dezvăluie noile decapotabile dedicate Paradei Victoriei din 9 mai. Noul model, dezvoltat pe baza sedanului Senat, a fost dezvăluit în premieră pentru presa rusească. În acest an decapotabilele vor participa la ceremonia dedicată sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial, substituind decapotabilele ZiL-41041.
Aurus a prezentat 3 automobile decapotabile, dezvoltate pe baza berlinelor Senat. Modelele noi au fost dezvoltate timp de 2 ani cu scopul de a participa la Parada Victoriei ce are loc anual în Rusia la 9 mai, iar inițial decapotabilele au fost planificate cu 4 uși, unificate la maxim cu versiunea de serie în caroserie sedan. Ulterior, însă, a fost luată decizia de a dezvolta decapotabile clasice cu 2 uși: noul model dispune de podea și praguri fortificate, iar locul portierelor față a fost preluat de cele noi, mai mari în dimensiuni. Acoperișul pliabil textil este acționat electronic.
Precum și predecesorii, noua decapotabilă dedicată paradei a fost lipsită de scaunul pentru pasagerul față, aici urmând să fie transportați oratori, în picioare. Celelalte elemente de la interior și cele de control au rămas neschimbate, însă decapotabila dispune de un regim special de condus, ce limitează viteza la 20 km/h, și setează propulsorul, cutia automată și suspensia pentru un regim lejer de condus. Unitatea de propulsie V8 de 4.4 litri și cutia automată cu 9 rapoarte au rămas aceleași.
Debutul public al noilor decapotabile Aurus va avea loc la 9 mai curent. Potrivit informațiilor distribuite de presa rusească, Aurus pregătește și o versiune de serie pentru decapotabila prezentată, fără a specifica, însă, termenii apariției pe piață.
0
1,876
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!