Premieră în China: sedanul BMW Seria 3 debutează cu ampatament mărit

Precum și rivalii din triada germană, generația precedentă BMW Seria 3 a fost disponibilă în China în versiunea cu ampatament mărit. Cota sedanurilor LWB (Long Wheelbase) a constituit circa 80% din totalurile vânzărilor Seria 3 în China, iar acest fapt a determinat constructorul bavarez să lanseze o versiune similară și pentru noua generație BMW Seria 3, destinată pieței chineze.
Piața chineză este una prioritară pentru bavarezi, și pentru Seria 3, astfel încât circa o treime din totalul vânzărilor modelului la nivel global revin pieței din China. Astfel, adaptarea sedanului de generație nouă pentru China nu s-a limitat doar la extinderea ampatamentului, care constituie la versiunea LWB 2,961 mm (cu 110 mm mai mult decât în cazul versiunii cu ampatament standard). Pasagerii banchetei spate vor dispune de un spațiu extins cu până la 43 mm pentru picioare și tot aici și-au făcut loc tetiere mai confortabile.
Sedanul Seria 3 cu ampatament mărit va fi disponibil în China începând cu luna iulie a acestui an. Varianta incipientă BMW 325 Li are sub capotă unitatea turboaspirată, cu 4 cilindri, de 2.0 litri, ce livrează 184 CP și 300 Nm, ce se cuplează standard la cutia automată Steptronic cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate.
Versiunea de bază are incluse standard farurile LED și jantele de 18 inch. La interior este inclus asistentul digital BMW Intelligent Personal Assistant, ce poate percepe în premieră comenzile vocale în limba chineză.
0
1,414
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!