Premieră multiplă BMW în Moldova: noile X7, Seria 7, Z4 şi i3 şi-au făcut debutul la Chişinău

Duminică, 14 aprilie 2019, BMW a marcat simultan premiera în Moldova a 4 noi modele ale mărcii bavareze.

Primul şi cel mai aşteptat este noul BMW X7, cel mai mare SUV al mărcii, prin care BMW îşi face intrarea într-un nou segment, unde va concura cu modele precum Mercedes-Benz GLS, Range Rover şi Lexus LX în unele ţări. La prezentarea de ieri din Chişinău au fost expuse două exemplare X7, echipate cu vârf şi îndesat, preţurile cărora, cu tot cu opţionale, trec de 100 mii euro. Preţurile de start ale lui X7, însă, sunt simţitor mai mici şi pot fi văzute aici.
Tot ieri şi-a făcut debutul şi versiunea împrospătată a Seriei 7, care vine cu un design frontal inspirat din cel al lui X7 şi care a primit acum somptuozitatea pe care şi-o doresc mulţi dintre clienţii acestui segment. La premiera din Chişinău a fost expusă motorizarea plug-in hybrid a limuzinei de lux, care beneficiază acum de o autonomie pur electrică sporită.
În cadrul aceluiaşi eveniment şi-a făcut debutul şi noua generaţie a lui BMW Z4. Legendarul roadster bavarez a fost expus la evenimentul din Chişinău în motorizarea Z4 sDrive30i.
Şi în fine, tot iei în Moldova şi-a făcut debutul public oficial şi BMW i3, în cea mai nouă ipostază a sa – i3s, model care a şi fost deja vândut! De fapt, cei de la BMW Moldova ne-au şoptit că sunt plăcut impresionaţi de interesul major, cu mult peste aşteptări, al cumpărătorilor autohtoni pentru vehiculele electrice BMW i3!
Dar vouă – care dintre cele patru modele BMW prezentate ieri vă face mai mult cu ochiul?
0
2,993
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!