Premieră: noile Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ și GLC 63 4MATIC+ Coupe facelift

Mercedes-AMG prezintă în premieră versiunile actualizate a SUV-urilor de performanță GLC 63 4MATIC+ în ambele variante de caroserie – standard și cu siluetă coupe. Publicul va putea admira cele două modele actualizate în premieră la Salonul Auto de la New-York, iar germanii au oferit întreg setul de detalii despre modificările aduse de facelift-ul de mijloc de carieră.
În urma modificărilor executate, noile SUV-uri de performanță au primit blocuri optice față și spate restilizate, alte terminații pentru sistemul de evacuare integrate în difuzorul spate și o listă de opționale revizuită. Opțional exteriorul poate fi condimentat cu noile jante de 21 țoli. Este disponibilă noua nuanță de gri metalizat pentru caroserie, iar interiorul poate fi ornamentat cu inserții și materiale textile de culoare galbenă.
Vechiul sistem multimedia a fost înlocuit cu noul MBUX cu comenzi vocale, volanul AMG are incluse comenzile tactile, iar cadranele de bord clasice au fost substituite de unele digitale. Standard SUV-urile dispun de un diferențial blocabil electronic, un nou regim de condus, supranumit "Slippery", pentru suprafețe umede, și un asistent electronic pentru tractarea remorcilor.
Noile GLC 63 4MATIC+ sunt propulsate de aceeași unitate biturbo V8 de 4.0 litri, disponibilă în două versiuni de putere: 476 CP și 650 Nm standard, și 510 CP și 750 Nm pentru versiunea GLC 63 S 4MATIC+. Cutia automată a fost înlocuită cu noua cutie AMG Speedshift MCT, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală mai performant 4MATIC+.
Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ accelerează până la 100 km/h în 4.0 secunde, iar versiunea cu sufixul "S" are nevoie de 3.8 secunde pentru executarea aceluiași exercițiu. Viteza maximă este limitată standard la 250 km/h, iar pachetul AMG Driver’s Package va oferi frâu liber acului vitezometrului până la 270 km/h. Versiunea GLC 63 S 4MATIC+ poate accelera până la 280 km/h.
0
1,458
GALERIE FOTO (54 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!