Renault Alaskan primește un set de actualizări estetice și tehnice, printre care un nou propulsor turbodiesel

Renault lansează un set de actualizări pentru pick-up-ul Alaskan – fratele modelelor Mercedes-Benz X-Class și Nissan Navara a primit un nou propulsor pe motorină și alte actualizări de ordin tehnic. Totodată, au fost introduse mici actualizări pentru aspectul exterior al pick-up-ului.
Cea mai importantă actualizare este apariția noii unități turbodiesel Blue dCi de 2.3 litri. Noua unitate va fi disponibilă în două variante de putere, cu 160 sau 190 CP la activ. Ei bine, un asemenea motor a fost disponibil pentru Alaskan și anterior, însă acum unitatea dispune de un catalizator cu reducere catalitică selectivă (SCR) pentru reducerea emisiilor de oxid de azot. Varianta incipientă a turbodieselului se cuplează doar la cutia manuală cu 6 trepte, pe când pentru versiunea de top opțional este disponibilă cutia automată cu 7 rapoarte.
Totodată, a fost mărită capacitatea de încărcare, până la 1.1 tone, sau cu 127 – 146 km mai mult decât anterior. Creșterea capacității de încărcare a fost posibilă în urma revizuirii suspensiei spate și sistemului de frânare. Francezii nu au modificat elementele de caroserie, aspectul exterior fiind același, însă clienții vor putea alege acum jante de 18 țoli cu design absolut nou, iar versiunile incipiente vor avea acum incluse jantele de 17 țoli, în locul celor vechi de 16 țoli.
Sistemul multimedia de la bordul Alaskan a primit un set discret de îmbunătățiri și oferă acum conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Sistemul de frânare automată de urgență (AEB) va fi acum inclus standard pentru toate versiunile.

Primele unități ale pick-up-urilor actualizate vor fi livrate clienților din toamna acestui an. Cel mai probabil, lista de prețuri nu va suferi modificări.
0
564
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!