Renault prefațează viitoarea generație Kangoo cu conceptul superb Kangoo Z.E.

Renault prefațează viitoarea generație Kangoo cu noul concept Kangoo Z.E. Pe lângă designul exterior, superbul concept prevestește apariția unei versiuni 100% electrice pentru noua generație a utilitarei franceze. Versiunea de serie ar putea debuta mai târziu în acest an, iar producția de serie urmează să înceapă în prima jumătate a anului viitor.
Conceptul Kangoo Z.E. prefațează designul exterior al viitoarei utilitare franceze. Aceasta va dispune o parte frontală inspirată de la actualele modele din gama Renault, cu blocuri optice cu o semnătură LED familiară care, însă, probabil va fi prezentă doar pe versiunile de top Kangoo, pe când pentru versiunile incipiente ar fi rezervate blocuri optice mai modeste, de dragul prețului accesibil. Totodată la posterior conceptul a primit un design individual, care ulterior ar putea migra pe utilitarele de serie Renault.
Conceptul Kangoo Z.E. dispune de un sistem de propulsie electrică, însă francezii nu dezvăluie performanțele și autonomia acestuia. Actuala utilitară electrică, ce poartă aceeași denumire, are la bază un motor electric de 60 CP, alimentat de la un set de baterii de 33 kWh, capabil să asigure o autonomie de până la 270 km, mai mult decât suficient pentru cursele urbane. Noua generație, însă, va dispune de un ansamblu de propulsie electrică ceva mai performant.
Premiera versiunii de serie Kangoo de generație nouă ar putea avea loc până la finalul acestui an, la unul din evenimentele auto rezervate pentru toamna acestui an. Lansarea în producția de serie urmează să aibă loc în primele luni ale anului următor.
0
1,305
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!