Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Sărbătoare la Mitsubishi: Outlander PHEV marchează 200 mii unități comercializate!

12 Aprilie 2019 - 10:01
Redacţia PiataAuto.md
Mitsubishi anunță producția a 200 mii unități a SUV-urilor plug-in hybrid Mitsubishi Outlander! Din momentul lansării în 2013, modelul nipon a reușit performanța să devină cel mai comercializat SUV cu propulsie plug-in hybrid de pe glob, menținând poziția de lider în clasă pe majoritatea piețelor unde este comercializat, devastând chiar și modele plug-in hybrid mai compacte!
Se pare că niponii au identificat cheia succesului – Mitsubishi Outlander PHEV corespunde perfect preferințelor clienților din ziua de azi, fiind un SUV urban dar capabil în offroad, Outlander PHEV are la bază un sistem de propulsie hibridă care nu doar asigură un consum de combustibil redus, dar și mai taie din cheltuielile pentru impozite la achiziționare și întreținere, având și un preț atractiv.
Mitsubishi Outlander PHEV are la bază un sistem de propulsie hibrid ce combină un benzinar de 2.4 litri, ce acționează roțile punții față, și un motor electric, ce acționează, respectiv, puntea spate. Chiar și cu acest benzinar cu o capacitate cilindrică mai mare, decât ne-au obișnuit celelalte modele cu propulsie hibridă, dar și ținând cont de dimensiunile și greutatea SUV-ului, Outlander PHEV indică un consum mediu în regim mixt de doar 2.0 litri conform ciclului WLTP, iar autonomia în regim 100% electric este de până la 45 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter