Schițele cu designul final al monovolumului de serie Aurus Arsenal au fost publicate în web

Schițele cu designul final al monovolumului de serie Aurus Arsenal au fost publicate în spațiul web. Imaginile au fost publicate în buletinul lunar al Serviciului Federal pentru Proprietatea Intelectuală „Rospatent”.
Noul brand rusesc Aurus a anunțat anterior lansarea a trei modele, printre care un sedan, un SUV și un monovolum, însă până în prezent compania a prezentat doar sedanul Senat S600, care de curând a marcat premiera publică în Europa în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noile imagini prezintă designul final al versiunii de serie al monovolumului Arsenal.
Pentru toate modelele din gama Aurus este prevăzută o unitate de propulsie unică – benzinarul V8 de 4.4 litri cu 598 CP la activ, acompaniat de un motor electric de 40 CP, cuplat la cutia automată cu 9 rapoarte dezvoltată de compania rusească KATE. Sedanul poate accelera până la 100 km/h în 6 secunde, având o viteză maximă de 250 km/h.
Aurus a dat startul vânzărilor sedanului Senat S600, livrările vor începe în vara anului viitor. Potrivit unor informații neoficiale, sedanul a fost comandat de circa 200 persoane, iar prețul fiecărei unități atinge suma de 10 milioane ruble rusești, echivalentul a 136 280 euro.
0
1,665
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!