Sedanul de performanță Mercedes-AMG A 35 se lansează în China cu ampatament mărit

Mercedes-AMG A 35 L se debutează în aceste zile la Salonul Auto de la Shanghai. Noul model va fi disponibil pe piața chineză cu ampatament mai mare cu până la 6 cm, comparativ cu versiunea similară destinată pieței europene, oferind un spațiu mai generos pasagerilor banchetei spate.
Sedanurile cu ampatament mărit sunt deosebit de populare pe piața chineză, substituind versiunile cu ampatament standard în întregime în gama majorității constructorilor auto internaționali. Noul Mercedes-AMG A 35 L are un ampatament de 2,789 mm, cu 60 mm mai mare decât versiunea europeană, debutată cu câteva săptămâni mai devreme. De spațiul adițional vor beneficia pasagerii banchetei din spate – în China chiar proprietarii sedanurilor compacte preferă deseori să călătorească pe bancheta din spate.
La capitolul design exterior, însă, noul A 35 L este identic sedanului european, cu excepția portierelor spate și siglelor distinctive Mercedes-AMG pe montanții spate. Standard pentru versiunea chineză sunt prevăzute jantele de 19 țoli, în timp ce în Europa acestea sunt disponibile opțional, standard fiind prevăzute jantele de 18 țoli.
Sub capota sedanului de performanță cu ampatament mărit se va situa aceeași unitate turboaspirată, pe benzină, de 2.0 litri, ce livrează 306 CP și 400 Nm. Sedanul A 35 L este cu 0.1 secunde mai lent decât fratele european, accelerând până la 100 km/h în 4.9 secunde.
0
1,236
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!