Statistica unei singure zile de week-end ploios în Moldova: 88 accidente rutiere!

Statisticile unei singure zile de week-end ploios în Moldova: în doar 24 ore au avut loc 88 accidente rutiere, soldate cu persoane traumatizate. Statistica a fost publicată de Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției din Moldova.
În urma accidentelor produse între 12 și 13 aprilie, 6 persoane s-au ales cu diverse traumatisme și au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pe mai multe artere s-au creat ambuteiaje.

Totodată, INP a venit cu sinteza pentru week-end-ul 12 – 14 aprilie. Astfel, în aceste zile au fost depistate 1,130 încălcări ale RCR, au fost înregistrate 560 cazuri de depășire a limitei de viteză, 36 șoferi au fost documentați pentru conducerea mijloacelor de transport fără a deține un permis de conducere, iar alte 23 persoane au condus în stare de ebrietate. Pe parcursul acestor zile au avut loc alte 16 accidente rutiere, soldate cu 2 decese și 24 persoane trautamizate.
În acest context, INP îndeamnă șoferii să adapteze viteza la condițiile meteo, să nu depășească limitele legale de viteză, să cupleze centura de siguranță și să nu conducă mijloace de transport sub influența alcoolului sau substanțelor narcotice.
0
1,759
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!