Toyota Land Cruiser 200 Special Edition, la preţ special în Moldova
24 Aprilie 2019, 15:44
Aventurierii şi amatorii offroader-elor veritabile au un nou motiv să-şi transmisă astăzi mesaje secrete unul altuia, scriind „Ai auzit? Toyota Land Cruiser 200 Special Edition, la preţ special, în Moldova? Nu spune nimănui, să nu ne-o ia înainte!”
Iar motivul acestor mesaje e oferta specială, anunţată de Toyota Moldova, pentru cel mai mare offroader din gama Toyota, Land Cruiser 200. E vorba de o ediţie specială, numită Special Edition sau, mai scurt, SE, care vine cu un set predefinit de echipări şi elemente distinctive şi care e oferită la un preţ promoţional.
Toate exemplarele Land Cruiser 200 SE sunt echipate cu motorul diesel V8 de 4.5 litri, care dezvoltă 249 CP, cuplat la o cutie de viteze automată cu 6 trepte. Exemplarele SE vin, de asemenea, echipate cu suspensie adaptivă cu gardă la sol ajustabilă,
care-şi poate ajusta fermitatea reacţiilor, pentru un comportament mai rafinat pe asfalt, dar la fel de neînfricat pe offroad. Sunt incluse standard şi toate sistemele de siguranţă din pachetul Toyota Safety Sense.

Nu lipsesc nici elemente vizuale distinctive, precum grila frontală
cromată, cu inserţii negre, blocurile optice cu fundal întunecat, barele de pavilion de culoare neagră, scutul metalic de protecţie a barei spate,
precum şi oglinzile exterioare cu inserţii speciale. De asemenea, barele de protecţie au primit un kit suplimentar de design.
În habitaclu, tonul este dat de tapiseria de piele perforată, cu striaţii în formă de romburi. Sunt disponibile două culori ale tapiseriei – neagă şi maro.
Exemplarele ediţiei speciale sunt disponibile în număr limitat, aşa că, dacă un asemenea offroader aventurier vă provoacă dorinţa de a
ajunge în cele mai puţin exlorate locuri ale planetei, aţi face bine să vă grăbiţi şi să daţi întâi fuga în showroom-ul celor de la Toyota din Chişinău, sau
cel puţin să sunaţi 022-791-477. Nu de alta, dar asemenea maşini sunt... veşnice. Şi pot ajunge cu siguranţă oriunde.
Nu putem să nu ne amintim aici de-o altă poveste a unui cuplu, care călătoreşte deja de 34 de ani la bordul Land Cruiser-ului lor în toată lumea... Dacă n-aţi văzut încă fascinanta lor poveste, trebuie neapărat s-o vedeţi aici!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,344
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!