Toyota Moldova oferă uleiuri și filtre originale la preț avantajos pentru toate modelele sale, indiferent de anul producției

Reprezentanța Toyota în Moldova a lansat o campanie de promovare a uleiurilor de motor și filtrelor de ulei originale Toyota și cu această ocazie a pregătit o listă de prețuri avantajoase pentru clienții săi, indiferent de model Toyota și de anul producției.
Toyota Moldova amintește, că pe piața din țara noastră adesea pot fi achiziționate uleiuri, filtre și alte piese de schimb contrafăcute, utilizarea cărora poate avea un impact extrem de negativ pentru propulsor și automobil. Reprezentanța oficială a constructorului nipon în Moldova propune spre achiziționare uleiuri de motor și filtre originale Toyota Geniune Motor Oil, de calitate garantată, la un preț avantajos.
Mai jos puteți vedea lista completă a modelelor, care pot beneficia de deservirea tehnică la centrul Toyota din Chișinău. Prețurile de mai jos includ costul uleiului de motor, filtrului de ulei și costul manoperei.
0
628
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!