Toyota a construit o replică a circuitului legendar Nurburgring în Japonia

Niponii au construit o replică a circuitului legendar Nurburgring în Japonia! Noul poligon de teste de performanță a fost dezvoltat în cadrul centrului de cercetare și dezvoltare Toyota Technical Center Shimoyama, iar primele modele din gama niponilor au testat deja circuitul.
Deși are dimensiuni simțitor mai mici, cu o lungime totală de 5.3 km, noul circuit nipon este o adevărată replică a renumitului Nurburgring, cu viraje periculoase identice. Deși construcția noului centru tehnic Toyota va finaliza abia în 2023, unele modele din gama niponilor au fost lansate pe circuit pentru primele teste.
Toyota Technical Center Shimoyama va include mai multe trasee de teste și centre de dezvoltare, urmând să fie dată în exploatare în 2023. Per total pe teritoriul centrului tehnic se vor situa mai multe trasee de teste, printre care trasee pentru testele vitezelor maxime, dar și drumuri care să imită condițiile de circulație din diferite țări ale lumii. Printre acestea se enumeră și replica circuitului Nurburgring, care a fost testată de câteva modele Toyota.
Originalul Nurburgring este un traseu de curse din Germania, cu o distanță totală a unui tur de 20.8 km. Acesta este unul dintre cele mai dificile trasee la nivel mondial, ce include 73 viraje. Majoritatea constructorilor auto testează propriile modele pe renumitul traseu, iar modelele de succes luptă pentru a stabili noi recorduri de timp.
0
2,194
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!