Toyota prezintă noul C-HR Neon Lime powered by JBL - ediție limitată dedicată muzicii

Toyota a prezentat noua ediție limitată a crossover-ului compact C-HR – Neon Lime powered by JBL. Premiera a avut loc în cadrul evenimentului JBL Snow Party în Alpii francezi. Noua versiune a fost elaborată de niponi în cooperare cu compania JBL, specializată pe dezvoltarea tehnologiilor acustice, care de mulți ani produce sisteme audio pentru versiunile de top Toyota.
Noua ediție limitată Toyota C-HR Neon Lime este creată special pentru clienții tineri a mărcii nipone. Ediția specială se distinge de versiunile de serie printr-un sistem audio de maximă performanță JBL și vine cu pachetul 360 JBL Music Experience, ce include boxe și căști JBL, dar și un abonament gratuit pe un termen de 6 luni la Deezer, platforma de distribuire audio cu conținut muzical online.
La exterior versiunea specială se distinge prin nuanța specială verde a caroseriei și elemente contrastante de culoare neagră, precum plafonul și jantele de 18 țoli. Cei de la interior vor fi răsfățați cu scaunele sport originale, create special pentru ediția limitată, și tapiserie din piele și Alcantara.
În total vor fi produse doar 2000 unități Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL, startul vânzărilor fiind planificat pentru luna curentă. Toate unitățile ediției speciale vor dispune de sistem de propulsie hibridă, ce combină benzinarul aspirat natural de 1.8 litri și un motor electric, ce livrează în tandem 122 CP. Consumul mediu indicat de versiunea respectivă este de doar 3.7 litri benzină la 100 km.
0
336
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!