Toyota prezintă versiunea specială Hilux pentru Europa, cu modificări estetice și dotări generoase

Toyota dezvăluie versiunea specială Hilux, destinată clienților europeni, care vine cu modificări discrete la nivel de design exterior și dotări generoase incluse standard. Publicul va face cunoștință cu pick-up-ul special la evenimentul dedicat vehiculelor utilitare din Birmingham, Marea Britanie.
La exterior Hilux Special Edition se distinge prin finisajele de culoare gri și negru lucios, care și-au găsit loc pe calandru, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare și mânerele portierelor. Versiunile dedicate clienților din țările din Vestul Europei vor fi echipate cu jante din aliaj bicolore, iar pentru cei din Europa de Est sunt rezervate jantele de culoare neagră, în ambele cazuri cu un design similar și dimensiuni de 18 țoli.
Cei de la interior vor fi răsfățați de tapiseria din piele de o calitate mai înaltă, de culoare neagră, cu elemente decorative cromate, pe cadranele de bord și planșă, și inserții din plastic piano black pe consola centrală, volan, levierul cutiei automate de viteze și panourile portierelor.
Ediția specială va fi disponibilă pentru versiunile de top Double Cab și Extra Cab, și include un set de dotări generoase prevăzute standard, precum ansamblul de sisteme de siguranță activă Toyota Safety Sense, ce include sistemul de prevenire a mpacturilor frontale cu detectarea pietonilor și cicliștilor, cruise-control adaptiv, sistem de monitorizare a indicatoarelor rutiere și sistem de menținere a benzii de circulație.
Debutul public al Toyota Hilux Special Edition va avea loc la expoziția vehiculelor utilitare din Marea Britanie, ce va avea loc în următoarele zile, iar primii clienți vor putea achiziționa pick-up-ul special din luna august a acestui an.
1
2,032
GALERIE FOTO (45 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!