Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota va oferi acces gratuit la propriile tehnologii hibride tuturor producătorilor auto!

4 Aprilie 2019 - 09:27
Redacţia PiataAuto.md
Toyota va oferi acces gratuit tuturor doritorilor la circa 24 mii patente proprii despre tehnologiile hibride. Niponii urmăresc scopul de a populariza sistemele de propulsie hibridă, dar și de a reduce costurile de dezvoltare a tehnologiilor electrificate inovative.
În viitorul apropiat producătorii auto vor avea acces gratuit la tehnologiile și sistemele de propulsie hibridă, dezvoltate de Toyota. Niponii sunt unii dintre pionerii automobilelor hibride, fiind printre primii producători auto care au reușit performanța de a lansa automobile electrificate în mase.

Patentele la care vor avea acces alți producători auto includ descrieri amănunțite a sistemelor de propulsie hibridă, plug-in hybrid și hibride alimentate cu hidrogen, dar și descrieri a altor părți și piese din componența sistemelor electrificate nipone.
Oficialii niponi au declarat că au luat decizia respectivă în urma cererii imense pentru tehnologiile sale din partea altor producători. Constructorii auto vor avea acces gratuit la tehnologiile hibride Toyota până în 2030, iar cei ce vor apela la asistența directă a niponilor, precum și anterior, vor fi supuși unor taxe de cooperare.
Mai devreme cu asemenea declarații au venit și cei de la Volvo, care au oferit acces gratuit tuturor constructorilor auto la propriile cercetări în domeniul siguranței auto, iar mai devreme Volkswagen a declarat că va oferi acces gratuit producătorilor auto la noua platformă MEB, dezvoltată special pentru automobilele electrificate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter