Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ULTIMĂ ORĂ: INP a identificat mașina tinerei ce a transmis LIVE propriile încălcări pe străzile capitalei! Nu și șoferița

13 Aprilie 2019 - 17:29
Redacţia PiataAuto.md
Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a distribuit detalii noi despre cazul șoferiței ce a postat pe rețelele de socializare propriile încălcări comise pe străzile capitalei. În urma măsurilor întreprinse, inspectorii au identificat automobilul de model BMW Seria 3 și proprietarul acestuia, un bărbat în vârstă de 28 ani, locuitor al capitalei, care a comunicat că a transmis automobilul în folosința prietenei sale în vârstă de 26 ani la începutul lunii martie curent. Proprietarul sedanului bavarez a fost rugat să contacteze șoferița, însă aceasta nu a răspuns la apelurile telefonice.

Automobilul a fost depistat de oamenii legii în unul din cartierele din sectorul Botanica din Chișinău. Pentru că șoferița nu a fost găsită la moment, cu acordul proprietarului, inspectorii de patrulare au interzis exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale. La rândul său, proprietarul automobilului s-a declarat deacord să colaboreze cu forțele de ordine pentru identificarea șoferiței și tragerea acesteia la răspundere.

Amintim, că cu câteva zile mai devreme pe rețelele de socializare au fost postate secvențe video transmise LIVE, în care o tânără circulă pe străzile din Chișinău cu încălcări grave a RCR. Ulterior INP s-a autosesizat pe marginea cazului dat și a comunicat că tânăra riscă să se aleagă cu amenzi cuprinse între 1200 și 1800 lei pentru trecerea la culoarea roșie a semaforului și nerespectarea marcajului rutier, dar și cu câte 4 – 6 puncte de penalizare pentru fiecare încălcare comisă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter