Universul BMW Moldova într-o nouă aplicaţie mobilă

BMW Moldova anunţă lansarea oficială a unei aplicaţii mobile, prima de acest gen în lumea auto a Moldovei, care înglobează cam tot universul de servicii şi produse ale reprezentanţei oficiale BMW din ţara noastră. Aplicaţia e destinată atât clienţilor mărcii, cât şi fanilor sau celor interesaţi de achiziţia unui model BMW.
Oferte

Compartimentul ofertelor publică informaţii despre ultimele oferte şi ştiri din lumea BMW la nivel local şi internaţional.
Service

În compartimentul Service deţinătorii unui BMW se pot programa în prealabil pentru o vizită la service, indicând datele esenţiale ale automobilului, precum şi un mesaj personalizat, alegând totodată ziua şi ora convenabilă pentru vizita la service.
Automobile

Compartimentul automobilelor prezintă stocul curent de exemplare BMW, aflate în showroom-ul BMW din Chişinău, cu detalii despre dotări şi preţul fiecărui exemplar, cu tot cu opţionale. Automobilele sunt catalogate după modele, respectiv, la selectarea unui model puteţi vedea toate exemplarele disponibile în stoc. Aplicaţia permite vizualizarea atât a automobilelor noi, cât şi a celor cu parcurs, pentru cei care ar fi interesaţi de asemenea exemplare.
Motociclete

Şi pentru că BMW e un lider şi în lumea vehiculelor pe două roţi, nu putea lipsi nici un compartiment similar celui de mai sus, dar dedicat motocicletelor. Exploraţi-l, cu siguranţă vi se va naşte imediat dorinţa de a gusta din plăcerea condusului pe două roţi!
Piese de schimb

În acest compartiment puteţi expedia solicitări pentru piesele de schimb originale BMW, completând şi un mesaj personalizat. Cel mai probabil, după expedierea unei solicitări şi procesarea ei, veţi fi contactat pentru a vi se comunica disponibilitatea, preţul, sau timpul eventual de livrare. Ca întotdeauna, însă, BMW printre cei mai mici timpi de livrare a pieselor originale, având transporturi săptămânale de piese de schimb din Germania spre Moldova.
Lifestyle

Şi, nu în ultimul rând, în categoria Lifestyle sunt afişate cele mai populare accesorii originale BMW, disponibile pentru a fi cumpărate în showroom-ul BMW Moldova.
Disponibilitate

Noua aplicaţie poartă numele de BMW Moldova, e disponibilă atât pentru telefoanele ce operează pe bază de iOs, cât şi pentru cele pe bază de Android, şi poate fi găsită pentru descărcare gratuită pe AppStore şi Google Play.
0
2,147
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!