(VIDEO) Audi e-tron va asista eroii Marvel în viitorul film Avengers: Endgame

Constructorul din Ingolstadt revine în seria de filme Marvel Studios – după mai mulți ani de cooperare, timp în care diferite modele Audi au acompaniat eroii filmelor Iron Man și Avengers, noul Audi e-tron se alătură eroilor în noua peliculă Avengers: Endgame, premiera căreia va avea loc în câteva zile.
Audi a publicat un teaser-trailer haios, în care a participat interpreta Brie Larson, ce are rolul eroinei Captain Marvel în viitorul film. Istorioara scurtă relatează despre revenirea Captain Marvel pe Pământ, după o aventură de peste 20 de ani în spațiu. Revenind acasă, eroina face cunoștință cu tehnologiile ce au avansat mult pe parcursul a două decenii, printre care și electromobilul german Audi e-tron.
Afară de SUV-ul electric de serie, în viitorul film vor apărea și conceptele Audi e-tron Sportback și e-tron GT, iar ultimul va fi pilotat de Tony Stark/Iron Man, interpretat de Robert Downey Jr. Omul de fier este asistat de modelele germane începând cu primul film din seria Iron Man, unde acesta conducea un Audi R8, pe când prietenii și subalternii său conduceau diferite modele Audi, inclusiv coupe-ul cu 4 uși Audi A7 și nava amiral Audi A8.
Premiera Avengers: Endgame va avea loc pe 26 aprilie în țările occidentale, iar în Moldova pelicula va debuta la data de 29 aprilie 2019.
0
2,050
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!