(VIDEO) Cel mai așteptat drag race: Lamborghini Urus vs Porsche Cayenne. Cine va ieși învingător?

Cel mai așteptat drag racing a fost organizat de rușii de la DragtimesInfo și Unlim500+: bătălia a fost dată între cele mai dinamice SUV-uri de serie din prezent – Lamborghini Urus și Porsche Cayenne Turbo. Cursa a avut loc pe o porțiune de 0.8 km (1/2 mile).

Lamborghini Urus are sub capotă unitatea pe benzină twin-turbo V8 de 4.0 litri, capabilă să livreze 650 CP și 850 Nm. Urus accelerează până la 100 km/h în 3.6 secunde, având o viteză maximă de 305 km/h.
Porsche Cayenne are sub capotă aparent aceeași unitate V8 de 4.0 litri, dezvoltată în cadrul Volkswagen Group, însă în cazul SUV-ului german motorul livrează 550 CP și 770 Nm. Cayenne accelerează până la 100 km/h în 4.1 secunde, viteza maximă fiind limitată 286 km/h.

Ei bine, dacă viteza maximă este irelevantă pentru o porțiune de drum de doar 1/2 mile, atunci viteza de accelerație până la 100 km/h este vitală pentru a obține victoria în cursa de drag racing, iar astfel, aparent Urus poate fi desemnat învingător din start, ținând cont doar de datele menționate mai sus. Care a fost rezultatul cursei, vă invităm să urmăriți în secvența video ce urmează.
0
2,382
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!