(VIDEO) Happy Birthday Little Pony! Chevrolet a felicitat Ford Mustang cu cei 55 ani de la lansare
22 Aprilie 2019, 09:19
În luna aprilie curent Ford Mustang marchează cei 55 ani de la lansare – legendarul coupe american a fost lansat pentru prima dată în aprilie 1964, la Salonul Auto de la New-York. Cu această ocazie, Chevrolet, ce produce principalul rival pentru Mustang, coupe-ul Camaro, a publicat o felicitare video pe cât de haioasă, pe atât de obraznică.

În secvența video publicată de Chevrolet Arabia, apare un micuț ponei, ce aparent își dorește să devină sau să se aleagă cu un adevărat
Mustang sau muscle-car, iar pentru că "unele vise devin realitate", cadoul dorit apare chiar în următoarele clipe, acesta fiind, însă, un Chevrolet Camaro.

Pentru prima dată Ford Mustang a debutat la Salonul Auto de la New-York în aprilie 1964 – la eveniment a fost prezentată versiunea decapotabilă Mustang, cu benzinar de 271 CP sub capotă. Vânzările legendarului muscle-car, care în primele generații chiar avea statut de pony-car, grație
motoarelor cu o cilindree mai mică, au început în luna august a aceluiași an, iar ulterior Mustang a ajuns pe mâinile lui Carroll Shelby, atunci apare primul Shelby GT 350, un adevărat Mustang de performanță. Mustang s-a bucurat de un succes răsunător chiar din primele generații – în doar 2 ani de la lansare, americanii au comercializat un milion de unități Mustang, iar atunci cei de la Chevrolet au lansat propriul coupe, Camaro, care, însă, nu a avut un asemenea succes pe piață.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,709
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!