Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Noua generație Bentley Flying Spur se pregătește de premieră! Primele imagini de teasing

10 Aprilie 2019 - 17:01
Redacţia PiataAuto.md
Noua generație Bentley Flying Spur se pregătește de lansare – britanicii au publicat primele imagini de teasing și un clipuleț video pentru a tachina fanii. Coupe-ul și decapotabila Continental GT au fost lansate ceva mai devreme, iar Flying Spur este versiunea cu patru uși a acestora.
Primele imagini de teasing prezintă schițe cu silueta noii limuzine de lux britanice, care promite a fi una mai dinamică, grație noii platforme preluate de la noua generație Porsche Panamera, dar la fel de elegantă, conform limbajului stilistic britanic. Alte imagini și clipul video prezintă noua siglă Bentley, în forma literei "B", care poate fi "ascunsă" sub capota mașinii, pentru siguranța pietonilor în cazul impactului.
Premiera noului Bentley Flying Spur va avea loc în următoarele săptămâni. Limuzina de lux are la bază platforma tehnică cu care a debutat Porsche Panamera, ceea ce înseamnă că și substratul tehnic va fi unul similar, printre care cutia robotizată și sistemul de tracțiune integrală. Sub capota noului Flying Spur se vor regăsi motoarele deja cunoscute după coupe-urile și decapotabilele Continental GT, printre care unitatea W12 de 6.0 litri (635 CP și 900Nm) și noul benzinar biturbo V8 de 4.0 litri (550 CP și 770 Nm).
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter