(VIDEO) O tânără a comis mai multe încălcări pe străzile capitalei în această noapte, LIVE pe Instagram! Reacția poliției

În spațiul web au apărut câteva secvențe video în care o tânără la volanul unui BMW circulă haotic pe străzile capitalei, ignorând marcajul, indicatoarele rutiere și indicațiile semafoarelor. Culmea este că șoferița tupeistă și-a surprins propriile încălcări și le-a publicat LIVE pe propria pagină de Instagram! Ulterior imaginile au fost distribuite pe mai multe rețele de socializare, provocând reacții negative din partea internauților.

Cu puțin timp mai târziu, cu o reacție în acest sens a venit Inspectoratul Național de Patrulare (INP). Pe pagina oficială de Facebook, INP a comunicat că s-a autosesizat pe marginea acestui caz, iar șoferița urmeză să fie identificată și trasă la răspundere pentru încălcările comise. Pentru trecerea la culoarea roșie și circulația pe contrasens, șoferița riscă să se aleagă cu o amendă de la 1200 la 1800 lei cu aplicarea a câte 6 puncte de penalizare. INP precizează, că va analiza imaginile captate de camere și radarele din preajmă, pentru a stabili dacă a fost încălcată limita de viteză admisă.
0
1,603
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!