Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță va fi prezentat până la finalul acestui an

Volkswagen pregătește o ofensivă în segmentul modelelor de performanță cu lansarea mai multor versiuni sport pentru modelele sale, care au lipsit la generațiile anterioare. Unul dintre viitoarele modele de performanță este Volkswagen Tiguan R, surprins în timpul testelor. Premiera SUV-ului va avea loc până la finalul acestui an, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie.
Aparent, SUV-ul surprins pe drumurile publice este un Tiguan cu pachet de modificări exterioare R-Line, însă caracterul cu adevărat performant al acestuia este trădat de cele două terminații duble ale sistemului de evacuare de la posterior. Versiunea finală va dispune de mai multe modificări la nivel de design exterior, Tiguan R căpătând un aspect mai agresiv decât versiunile standard cu pachetul R-Line. Cel mai mare mister este, însă, substratul tehnic al crossover-ului.
Anterior în presă se vehicula că sub capota viitorului Tiguan R se va situa unitatea pe benzină de 2.5 litri cu 5 cilindri, însă cel mai probabil SUV-ul german va prelua versiunea de top a unității 2.0 TSI, care se va regăsi și sub capota viitoarei generații Golf R. Potrivit unor informații neconfirmate, sub capota Tiguan R, benzinarul turboaspirat va dezvolta 320 CP, și până la 380 CP în versiunea R Plus.
0
382
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!