Volvo Moldova a pregătit o ofertă irezistibilă pentru SUV-ul XC60 cu motorizarea diesel D4 și dotări generoase

Volvo Moldova anunță o ofertă irezistibilă pentru modelul XC60 cu motorizarea diesel D4 și nivelul de echipare de top Inscription. Doritorii pot beneficia de reduceri de 5000 euro pentru SUV-ull suedez, ce include și un nivel de dotări extrem de generoase.
Volvo XC60 D4 AWD Inscription are un preț de bază în Moldova de 53 205 euro. Noua ofertă a distribuitorului oficial din țara noastră prevede o reducere de preț de 5 005 euro, astfel încât SUV-ul suedez în nivelul de dotare de top poate fi aciziționat acum la prețul promoțional de 48 200 euro.
Sub capota Volvo XC60 D4 AWD este instalată unitatea turbodiesel de 2.0 litri, capabilă să genereze 190 CP și 400 Nm cuplu maxim transmis, prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte, pe cele două punți. Echiparea Inscription aduce un set de inserții cromate la exteriorul SUV-ului și jante din aliaj de 19 țoli, iar interiorul căptușit cu piele fină perforată Nappa vine să ofere nivelul maxim de confort celor de la bord.
Echiparea de top Inscription, inclusă în oferta celor de la Volvo Moldova, va răsfăța fanii cu un șir de sisteme de asistență și confort, precum scaunele față cu încălzire și ventilare, volan îmbrăcat în piele încălzit electric, sistem de navigare Volvo Sensus Navigation, sistem audio performant HARMAN/KARDON, hayon și banchetă spate acționate electric, sistemul Volvo On Call cu preîncălzitor și cheie intelectuală.
Afară de acestea, Volvo XC60 are incluse sistemele de siguranță și asistență de cea mai înaltă performanță din dotarea Volvo, precum sistemul Intellisafe, cu sistem de prevenire a impacturilor frontale și în intersecții cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor, sistem de menținere a benzii de rulare, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe BLIS, senzori de parcare și cameră de marșarier.
0
2,219
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!