Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(18+) Un pornostar a găsit o nouă modalitate de a utiliza sistemul de pilot automat de la bordul unei Tesla

13 Mai 2019 - 09:37
Redacţia PiataAuto.md
De câțiva ani Tesla a lansat propriul sistem de pilot automat pe electromobilele sale, acesta fiind pus la încercare de diverși aventurieri, vloggeri și amatori. O nouă modalitate de a utiliza sistemul de pilot automat Tesla a fost identificată de Taylor Jackson, actrița filmelor pentru adulți, încât se pare că și Elon Musk a rămas uimit de ingeniozitatea tinerei.
Taylor Jackson a publicat un filmuleț pe site-ul pentru adulți PornHub, în care apare într-o scenă de amor la bordul unui electromobil Tesla cu sistemul de pilot automat inclus, iar partenerul ei, în timpul actului, se află la volan! Bineînțeles, "aventura" are un final pozitiv, atât pentru electromobil, cât și pentru acel cuplu, iar vedeta filmelor pentru adulți se pare că a identificat o nouă "scenă" pentru filmări, ce va fi utilizată tot mai des în viitor. Urmează doar cadrele legale să-și spună cuvântul.
În consecință, "Tesla" s-a ridicat în topul căutărilor pe site-ul de clipuri video pentru adulți PornHub, clipul video a acumulat zeci de milioane de vizualizări, iar cu o reacție a venit chiar și fondatorul companiei americane, Elon Musk, cu o postare amuzantă pe contul său oficial de Twitter, după ce a revizuit testul drive :)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter