Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT Sportsline a pregătit o ofertă limitată de tuning pentru Audi RS5 Sportback

31 Mai 2019 - 08:24
Redacţia PiataAuto.md
Atelierul de tuning ABT Sportsline a dezvăluit propriul pachet de tuning pentru Audi RS5 Sportback. Bolidul a fost denumit RS5-R Sportback s-a ales cu modificări pentru aspectul exterior condimentat cu elemente aerodinamice și tratament special pentru substratul tehnic, ce aduce un surplus de 80 CP și 80 Nm.
Audi RS5 Sportback a beneficiat de un kit aerodinamic special ce introduce condimente extrem de agresive aspectului exterior, executate din fibră de carbon. În bara de protecție față a fost integrat un splitter și chenare adiționale pentru prizele de aer generoase. Bara de protecție spate include un difuzor cu două terminații duble cu diametru de 102 mm fiecare a sistemului de evacuare nou, pregătit de specialiștii germani, iar pe haion și-au făcut loc un eleron de mici dimensiuni și sigla atelierului de tuning. Aspectul exterior este finisat de jantele originale ABT de 21 țoli.
Habitaclul a primit mai multe suprafețe din fibră de carbon și siglele specifice atelierului de tuning cu plăci cu denumirea seriei limitate. Confortul maxim este în continuare asigurat de scaunele cu reglaje electrice tapisate cu pielea fină, disponibilă din uzină.
Motorul biturbo V6 de 2.9 litri a fost dotat cu noua unitate de control ABT Engine Control (AEC), însă surplusul de putere nu se datorează doar acestor modificări. Tunerii germani au instalat un sistem de răcire auxiliar, dar și noi sisteme de admisie și evacuare. În consecință, puterea maximă de 450 CP și 600 Nm a fost majorată la 530 CP și 680 Nm, indicând un surplus de 80 CP și 80 Nm. Grație surplusului de putere, timpul de accelerație până la 100 km/h este acum de doar 3.6 secunde, în timp ce modelul de performanță standard are nevoie de 3.9 secunde pentru același exercițiu. Viteza maximă constituie 280 km/h.
Tunerii germani susțin că au obținut un o precizie mai bună în rulare datorită amortizoarelor ajustabile ABT și stabilizatoare sport pentru ambele punți. În total oferta germanilor include doar 50 pachete de tuning.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter