Accident bizar în Germania: un monovolum s-a ciocnit cu avionul cancelarului Angela Merkel

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc pe aeroportul din orașul german Dortmund: un monovolum s-a ciocnit cu avionul Global 5000, utilizat de cancelarul Germaniei Angela Merkel. Ei bine, nu este vorba de un atentat terorist, ci un accident produs în urma neatenției șoferului monovolumului, ce se face vinovat de producerea accidentului.

Potrivit excplicațiilor oferite de șoferița monovolumului, ce este angajată a aeroportului din Dortmund, aceasta se afla în serviciu și circula cu MPV-ul în pe teritoriul aeroportului, când a zărit avionul Global 5000 cu inscripția "Federal Republic of Germany".
Fiind încântată de prezența exterioară a navei aeriene, șoferița nu a putut face față tentației de a opri automobilul și de a face poze cu avionul cu smartphone-ul. Șoferița s-a grăbit să capteze avionul cancelarului încât a uitat să pună în funcțiune frâna de mână, iar în consecință monovolumul și-a continuat "călătoria" de sine stătător, până a oprit în avionul cancelarului.

Astfel, din buna intenție de a se lăuda cu pozele transportului aerian utilizat de cancelarul Germaniei, șoferița s-a făcut faimoasă în spațiul web și în presă, iar până la urmă avionul "a pozat" împreună cu automobilul doamnei. De menționat, că afară de mijloacele de transport nimeni nu a avut de suferit de pe urma accidentului.
0
1,638
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!