Actualizări de design pentru PiataAuto.md

Cei care vizitează PiataAuto.md de pe un laptop sau calculator staţionar au putut observa mai multe schimbări implementate gradual pe parcursul ultimei săptămâni. Dacă versiunea mobilă, pe care o folosesc cea mai mare parte a utilizatorilor, a beneficiat de mai multe actualizări în ultimii ani şi va continua să beneficieze de noi update-uri, atunci versiunea desktop rămăsese ocolită de schimbări majore mai mult timp. Acum, şi ea a beneficiat de actualizări de design şi funcţionalităţi, menită să facă experienţa de aflare pe site şi navigare mult mai modernă şi mai plăcută.
În primul rând, avem un nou design al paginii principale de site, care aduce o altă organizare a ştirilor şi articolelor proaspete de pe site, scoţându-le mai plăcut şi mai eficient în atenţia cititorilor. În partea de sus a primei pagini, avem 4 dintre cele mai proaspete ştiri şi articole afişate, iar ceva mai jos ştirile şi articolele continuă într-un regim de News Feed, cu care tot mai mulţi dintre noi suntem tot mai familiarizaţi. La aceste ştiri, afişate în asemenea mod, există şi mici link-uri mai jos de titlu, pentru a accesa o eventuală categorie de ştiri care v-ar putea interesa, din care face parte şi acel articol – spre exemplu la o ştire BMW aţi putea vedea link spre toate ştirile BMW de pe site, sau la o ştire despre un automobil electric sau hibrid, aţi putea vedea un link spre toate ştirile despre automobile electrice şi hibride de pe site.

Au fost repoziţioanate şi actualizate şi funcţionalităţile dedicate automobilelor noi de pe prima pagină, dar şi cele dedicate anunţurilor.

În mod similar pe partea dreaptă a primei pagini, sunt prezente ultimele teste drive, iar la fiecare din ele sunt de asemenea link-uri care v-ar putea interesa, spre toate teste Mazda, de exemplu, sau spre toate testele Mercedes-Benz, sau spre toate testele Toyota, etc.
Într-un stil similar au fost actualizate şi compartimentele de ŞTIRI şi TESTE DRIVE. La accesarea acestor compartimente, pe partea stângă publicaţiile sunt afişate în regim News Feed, iar pe partea dreaptă – aveţi posibilitatea de a alege publicări doar dintr-o singură categorie sau marcă.

Şi desigur, a fost actualizat meniul principal al site-ului, acesta luând o formă şi o amplasare mult mai modernă, fixat în partea de sus a paginii, indiferent de poziţia paginii. Elementele din meniu au devenit mai puţine la număr şi mai aerisite, fiind grupate mai logic şi mai plăcut vizual.

Tot aici, în bara de meniu de sus, a fost inserată şi funcţia de căutare directă pe site, căutare care răspunde direct oricărei combinaţii logice de cuvinte şi afişează rezultatele după algoritmul Google.
Şi, în fine, în meniul de sus a apărut şi un nou compartiment, atât de mult cerut de cititori: cel dedicat EXPEDIŢIILOR noastre! Aici veţi vedea indexarea tuturor expediţiilor precedente şi curente, toate publicaţiile fiecărei expediţii putând fi accesate direct.

Şi, desigur, actualizările nu se opresc aici. Vor mai urma multe, şi pe versiunea desktop, şi pe cea mobilă, inclusiv surprize, iar oricare dintre sugestiile voastre sunt întotdeauna binevenit, în comentarii sau în mesaje private!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
1
1,558
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!