Aston Martin lansează o ediție limitată DBS Superleggera dedicată celebrului Agent 007

Aston Martin marchează cei 50 ani de la apariția peliculei On Her Majesty’s Secret Service cu celebrul James Bond, al șaselea film din seria aventurilor spionului britanic, timp în care supercar-urile britanice au fost mereu sateliții de încredere a Agentului 007. Pentru aniversarea de jumătate de secol, britanicii au pregătit o ediție limitată a coupe-ului Aston Martin DBS Superleggera.
Cu noua ediție limitată Aston Martin aduce un omagiu coupe-ului clasic DBS, din 1969, prezent într-o galerie foto alături de modelul special modern. De la strămoșul DBS 1969 noul coupe special a moștenit nuanța specială Olive Green, disponibilă în exclusivitate pentru DBS Superleggera.
Pe lângă nuanța specială de caroserie, coupe-ul dispune de sigle speciale pe caroserie cu inscripția "OHMSS Edition" (On Her Majesty’s Secret Service), inscripții caracteristice aplicate pe tapiseria de la interior și inserții decorative pe pragurile laterale cu sigla specifică a Agentului 007.
Modelul nu a suferit, însă, modificări de ordin tehnic – Aston Martin DBS Superleggera este propulsat de benzinarul V12 de 5.2 litri, ce are la activ 725 CP și 900 Nm. În total vor fi produse doar 50 unități speciale, fiecare la un preț de cel puțin 300 mii lire sterline. Livrările vor începe până la finalul acestui an.
0
1,487
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!