BMW anunță ecranul imens Curved Display pentru electromobilul de serie iNEXT! Vânzările încep în 2021

BMW pregătește de lansare un model absolut nou, cu propulsie electrică, care va fi construit pe baza conceptului revoluționar BMW Vision iNEXT, prezentat anul trecut. Designul și tehnologiile debutate pe concept se vor regăsi, în mare parte, pe electromobilul de serie, iar bavarezii vin cu primele precizări oficiale despre viitorul model.
Așadar, la interior BMW iNEXT de serie va primi sistemul multimedia cu ecran Curved Display, o evoluție a sistemului prezentat de curând cu noua generație BMW X5 Live Cockpit Professional. Noul sistem vine cu modificări consistente la interior și va revoluționa nu doar gama de modele bavareze, dar și industria auto în ansamblu.
Pentru mai mult confort în utilizare, sistemul multimedia va avea un ecran curbat, precum și cele mai performante televizoare disponibile acum pe piață, și dimensiuni ce vor acoperi aproape toată suprafața planșei de bord. Ecranul va percepe comenzi tactile și va putea fi utilizat concomitent de mai multe persoane, cu afișaje dedicate și meniuri speciale pentru fiecare utilizator. Totodată, elementele sau sistemele operate de un utilizator vor putea fi "transmise" într-un alt colț al ecranului pentru celălalt utilizator.
Bavarezii anunță startul producției a BMW iNEXT pentru anul 2021. Modelul de serie va fi construit pe baza conceptului cu aceeași denumire și va îmbina tehnologiile de ultimă generație, disponibile în industria auto la moment, precum sistemul de propulsie electrică, conexiuni internet full-time și sistem de pilot automat.
0
1,541
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!