Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW celebrează 35 ani de la lansarea primului super-sedan M5 cu versiunea specială Edition 35 Years

17 Mai 2019 - 11:57
Redacţia PiataAuto.md
Acum 35 ani BMW Motorsport GmbH lansa un nou segment auto cu primul super-sedan de performanță BMW M5, ce combina performanțele de top, dinamismul, agresivitatea cu confortul premium. Pentru a marca istoria de 35 ani bavarezii lansează o ediție limitată pentru actualul M5, aflat la cea de-a șasea generație – Edition 35 Years.
Ediția limitată are la bază versiunea de top BMW M5 Competition, cu benzinar M TwinPower Turbo V8, ce livrează 625 CP și 750 Nm cuplu maxim, transmis prin intermediul cutiei automate și sistemului intelectual de tracțiune integrală M xDrive pe ambele punți. În varianta respectivă, super-sedanul bavarez accelerează până la 100 km/h în 3.3 secunde și până la 200 km/h în 10.8 secunde.
Exteriorul versiunii speciale este condimentat de culoarea exclusivă Frozen Dark Grey metallic și jantele originale din aliaj de 20 țoli cu nuanța Graphite Grey. În spatele jantelor originale se ascund etrierele de culoare neagră a sistemului performant de frânare cu discuri carbon ceramice. La solicitarea clienților etrierele pot avea o culoare aurie, în tandem cu inserțiile speciale de la bordul sedanului de performanță.
Habitaclul este tapisat cu piele BMW Individual Merino de culoare neagră și cusături contrastante de culoare bej. Interiorul este finisat de inserțiile exclusive din aluminiu și fibră de carbon de o nuanță aurie. Despre apartenența sedanului la ediția jubiliară vor aminti inserțiile și încrustările de la interior și exterior cu inscripția "M5 Edition 35 Jahre" cu numărul de ordine al exemplarului livrat.
Bavarezii vor produce doar 350 unități BMW M5 Edition 35 Years, startul vânzărilor fiind planificat pentru luna iulie a acestui an. Prețurile urmează să fie făcute publice mai aproape de data lansării.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter