BMW își ia rămas bun de la Dieter Zetsche, fostul șef Daimler, cu un spot video haios

Dieter Zetsche a părăsit postul de șef Daimler în după-amiaza zilei de ieri în cadrul întrunirii anuale a acționarilor la Berlin. Omul de afaceri a părăsit șefia concernului german după o carieră de peste 12 ani, locul acestuia fiind preluat de suedezul Ola Kallenius. Însă nu doar colegii de la Daimler și-au luat rămas bun de la Dieter Zetsche, ci și principalii rivali – BMW, care au publicat un spot video emoționant și haios, dedicat lui Zetsche.
În secvența "The Last Day" de mai jos, bavarezii au publicat interpretarea ultimei zile de muncă în postura de șef Daimler a lui Dieter Zetsche. În clipul video omul de afaceri este interpretat de un actor, iar istorioara prezintă cum acesta este petrecut de colegii din cadrul concernului în ultima zi de muncă, după care părăsește oficiul la bordul unui Mercedes-Benz S-Class. Ajuns acasă, Zetsche iși ia rămas bun de la șoferul personal, iar în câteva clipe apare la volanul unui BMW i8 Roadster. Clipul video sfârșește cu cuvinte de mulțumire, adresate lui Zetsche, pentru ani buni de concurență inspirată.
În reacție, Mercedes-Benz a apreciat gluma bavarezilor și chiar a publicat secvența video pe propria pagină de Facebook, cu textul "Mulțumim, BMW, pentru sugestie, dar suntem 100% siguri că a ales deja un EQ", făcând referire la hibrizii Mercedes-Benz.
0
3,341
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!