BMW lansează actualizările anuale de vară pentru întreaga gamă de modele

Bavarezii are un obicei de a-și bucura fanii și clienții cu actualizări anuale în prag de vară, lansând modificări, revizuiri și noutăți pentru aproape întreaga gamă de modele. Nici acest an nu a devenit o excepție, or cei de la BMW au pregătit o serie de picanterii pentru modelele sale.
Astfel, pentru mai multe modele din gamă BMW a suplinit lista materialelor disponibile pentru tapiseria interioară, dar și nuanțele de caroserie disponibile. Pentru coupe-ul și decapotabila de top BMW Seria 8 bavarezii au anunțat lansarea unei noi versiuni incipiente, BMW 840i, ce are sub capotă unitatea turboaspirată pe benzină de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, ce dezvoltă 340 CP. Benzinarul se cuplează exclusiv la cutia automată cu 8 rapoarte, precum și în cazul versiunilor lansate mai devreme, M850i și 840d. Standard cuplul este transmis pe roțile punții spate, iar opțional clienții pot opta pentru tracțiunea integrală xDrive.
Versiunea de performanță a sedanului și break-ului Seria 5, M550i, s-a ales cu unitatea actualizată pe benzină biturbo V8 de 4.4 litri, debutată anterior pe modelul M850i. În urma îmbunătățirilor benzinarul este capabil de 530 CP și 750 Nm, o creștere substanțială, dacă e să ținem cont că anterior versiunile dotate cu un motor similar aveau la activ "doar" 462 CP și 650 Nm. Ce impact au avut actualizările pentru capacitățile dinamice vom afla mai aproape de startul vânzărilor.
Versiunea hibridă BMW 530e a primit un set de baterii cu o capacitate mai mare, ce va avea un impact benefict pentru autonomia în regim electric. Cel mai probabil este vorba despre un surplus de 5-10 km în regim 100% electric.

Sistemul de tracțiune integrală xDrive devine disponibil pentru mai multe motorizări BMW Seria 3, inclusiv versiunile 320i, 330i și 330d.
Lista motorizărilor BMW X5 a fost suplinită cu varianta incipientă xDrive25d, ce are sub capotă un biturbodiesel de 2.0 litri, cu 4 cilindri, capabil să dezvolte 231 CP și 450 Nm. Motorul se cuplează doar la cutia automată cu 8 rapoarte și sistemul de tracțiune integrală xDrive.

Puriștii vor fi încântați să afle că noua generație a roadster-ului BMW Z4 se lansează cu cutie manuală cu 6 trepte, însă doar pentru versiunea incipientă sDrive20i, ce are sub capotă benzinarul turboaspirat, cu 4 cilindri și un volum de 2.0 litri, ce are la activ 197 CP și 320 Nm.
Actualizările anunțate vor fi disponibile pentru modelele enumerate din luna iulie a acestui an. Tot din această lună va avea loc lansarea oficială a vânzărilor pentru SUV-ul plug-in hybrid BMW X5 xDrive45e.
0
1,289
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!