BMW prezintă propria gamă de modele pentru serviciile speciale la expoziția RETTmobil 2019

Participarea la expoziția anuală RETTmobil a devenit o tradiție pentru BMW, iar pentru evenimentul din acest an bavarezii au pregătit 6 vehicule speciale dedicate serviciilor de urgență pe baza modelelor compacte din gamă: BMW Seria 2 Gran Tourer, BMW X1 și BMW Seria 3.
În noua gamă de autospeciale cel mai nou reprezentant este BMW Seria 3 de generație nouă: bavarezii au pregătit o versiune specială pe baza sedanului 320d xDrive. Seria 3 este dedicată poliției, și include un sistem de alarmă cu diverse regimuri de funcționare și iluminare, ce include un girofar albastru detașabil de culoare albastră și alte două sisteme de iluminare incluse în grila radiatorului. La interior suporturile pentru pahare au cedat locul blocului de comenzi a sistemului de alarmă.
Sedanul 320d xDrive are sub capotă unitatea turbodiesel de 2.0 litri, capabilă de 190 CP și 400 Nm livrați pe ambele punți prin intermediul cutiei automate de viteze și sistemului intelectual de tracțiune integrală xDrive.
BMW Seria 3 este acompaniat de crossover-ul compact X1 cu motorizarea xDrive18d, dedicat pompierilor. Unitatea turbodiesel de sub capotă are o cilindree similară sedanului Seria 3, însă acest motor livrează un nivel mai modest de putere – 150 CP și 330 Nm cuplu maxim. Comparativ cu sedanul, crossover-ul are o caroserie bicoloră, ce combină nuanțele de alb și roșu, iar pe plafon s-a situat un girofar static de dimensiuni mari. Elementele de iluminare adițională se regăsesc și la nivel de calandru.
Cel de-al treilea model, prezentat în cadrul expoziției, este monovolumul Seria 2 Gran Tourer, dezvoltat pe baza motorizării 220d xDrive, dedicat asistenței medicale urgente. Monovolumul are un ornament pe caroserie similar cu crossover-ul X1, include girofare pe plafon și calandru, iar unitatea de propulsie oferă 190 CP și 350 Nm.
0
1,695
GALERIE FOTO (39 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!