BMW prezintă silueta extrem de stilată și elegantă a viitorului Seria 8 Gran Coupe cu un nou teaser
7 Mai 2019, 10:39
Gama de versiuni de caroserie disponibile pentru noul model de top bavarez BMW Seria 8 urmează să fie suplinită cu cea de-a treia, și ultima versiune – coupe cu 4 uși. Noul BMW Seria 8 Gran Coupe își etalează silueta extrem de stilată și elegantă cu un prim teaser foto.

Cel mai mare coupe cu 4 uși din gama bavarezilor urmează să fie prezentat oficial în următoarele săptămâni. Noul model vine cu o misiune importantă, de a substitui în gamă predecesorul Seria 6 Gran Coupe, pășind într-o cu totul altă clasă, cu dimensiuni mai mari, un nivel de sportivitate superior
și confort maxim la bord, iar indicile "8" sugerează că cu unii parametri, noul model cu 4 uși va surclasa chiar și nava amiral BMW Seria 7.

BMW Seria 8 Gran Coupe va avea un substrat tehnic versiunilor Coupe și Cabrio, lansate anterior, însă va dispune de un ampatament mărit și va oferi un nivel de confort mai mare la bord, mai ales în ceea ce privește pasagerii spate. La nivel de design
Seria 8 Gran Coupe se inspiră de la conceptul cu aceeași denumire, prezentat anterior, și va prelua un șir de elemente exterioare de la versiunile cu două uși, cu mici diferențe.

Premiera mondială este planificată pentru 25 iunie 2019, lansarea pe piață urmând să aibă loc în toama acestui an. BMW Seria 8 Gran Coupe va concura cu modele precum Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,282
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!