BMW tachinează fanii cu noi imagini de teasing cu viitoarea generație BMW Seria 1 și poze de la bord

BMW dezvăluie partea frontală a noii generații Seria 1, ce urmează să debuteze în următoarele săptămâni. Pe lângă imagini de teasing, bavarezii au publicat informații oficiale despre noua generație a celui mai compact BMW.
În noua imagine este surprinsă partea frontală a versiunii de performanță BMW Seria 1, cu o bară de protecție față agresivă cu incizii de aer generoase integrate. Capacele oglinzilor retrovizoare laterale sugerează că în imagini ar putea fi prezentat vârful de gamă, ce va purta denumirea M135i xDrive. Potrivit informațiilor preliminare, versiunea respectivă va avea sub capotă unitatea pe benzină de 2.0 litri, capabilă de 306 CP, cuplată la cutia automată ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului intelectual de tracțiune integrală xDrive.
Imaginile publicate pe pagina oficială BMW pe rețeaua de socializare Facebook prezintă versiunile de pre-producție BMW Seria 1, acestea fiind, însă, acoperite cu peliculă protectoare. Totodată, a fost surprinse imagini de la interiorul noului hatchback, în care putem vedea cadranele de bord digitale, care vor fi disponibile cu noua generație Seria 1, preluate de la cele mai noi modele din gamă.
Noua generație BMW Seria 1 va avea la bază platforma tehnică FAAR, dezvoltată pe baza platformei UKL2, ce a stat la baza crossover-elor compacte BMW X1 și X2. Platforma prevede un sistem de tracțiune standard pe puntea față, ce aduce și un surplus de spațiu pentru cei de la bord, de care cel mai mult vor beneficia pasagerii banchetei spate.
Amintim, că anterior BMW Seria 1 a fost deconspirată aproape în întregime, cu imagini cu partea frontală și posteriorul versiunii M135i xDrive.
0
296
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!