Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Britanicii lansează o carte despre istoria Bentley la prețul unui coupe Continental GT

17 Mai 2019 - 15:59
Redacţia PiataAuto.md
Bentley lansează propria carte pentru a marca cei 100 ani de la fondarea mărcii. În total vor fi tipărite 607 exemplare, disponibile în 3 versiuni. Cea mai accesibilă carte are un preț de 3,450 euro, pe când varianta de top atinge prețul unui Bentley Continental GT, având un cost de circa 230 mii euro!
În acest an bentley sărbătorește centenarul și cu această ocazie britanicii au pregătit o serie de evenimente speciale, versiuni exclusive pentru gama de modele dar și o serie limitată de cărți dedicate istoriei mărcii britanice.
Cartea specială a fost dezvoltată în colaborare cu specialiștii Opus și poartă denumirea "Bentley Centenary". Pe lângă descrierea istoriei de 100 ani ale mărcii, britanicii au pregătit o serie de imagini de colecție, informații despre cele mai remarcabile modele din istorie, dar și relatări despre planurile companiei pentru viitorii ani.
Sunt prevăzute 3 tipuri de cărți: Centenary, Mulliner și 100 Carat Edition. Prima versiune va fi produsă într-un număr de 500 exemplare (din totalul celor 607 cărți), fiecare cu un preț de 3 mii lire sterline. Versiunea respectivă va fi oferită în 4 culori la alegere, va avea o copertă din piele și va fi livrată într-o cutie specială acoperită cu același material.
Cea de-a doua variantă, Mulliner, va fi produsă într-un număr de 100 unități la preț de 12,500 lire sterline fiecare. Versiunea de mijloc oferă la alegere 17 nuanțe de copertă și va fi livrată într-o husă din aluminiu. Cu achiziția versiunii respective, proprietarul va beneficia de un tur ghidat la uzina Bentley, dar și o mică particulă de colecție dintr-o anvelopă utilizată de prototipul Bentley Speed 8, ce a cucerit cursa Le Mans în 2003.
Cea mai scumpă variantă, 100 Carat Edition, are un preț de 200,000 lire sterline și va fi produsă într-un număr de doar 7 unități. Coperta va include sigla Bentley realizată din aur alb sau platină, iar setul de livrare include o serie de diamante.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter