Cea mai puternică versiune Dacia Duster se lansează în Moldova. Cât costă?

Dacia Moldova anunță startul vânzărilor pentru cea mai puternică versiune Dacia Duster. SUV-ul vine în țar noastră cu benzinarul de 1.33 litri, dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler. Câteva versiuni ale noului motor turbo sunt disponibile în prezent și pentru noua generație Mercedes-Benz A-Class și B-Class.
Despre motorul respectiv, disponibil în prezent pentru mai multe modele in cadrul Alianței Renault-Nissan și Mercedes-Benz, am relatat într-un articol dedicat. Ulterior francezii au anunțat că unitatea pe benzină va fi curând disponibilă și pentru Dacia Duster, cu două variante de putere: cu 130 CP și 240 Nm, sau 150 CP și 250 Nm în versiunea de top. Cea din urmă variantă este acum oficial disponibilă în țara noastră, iar Dacia Moldova a pregătit și o ofertă fierbinte pentru offroader-ul îndrăgit.
Astfel, în țara noastră Dacia Duster 1.33 TCe are un preț de pornire de 14,900 euro. Cel mai puternic SUV din gama constructorului din Mioveni va putea fi admirat în cadrul show-room-ului oficial Dacia din Chișinău, situat pe strada Petricani 17. Cei interesați pot solicita și un test drive pentru a savura din capacitățile ingineriei moderne, oferite la bordul noului Duster.
0
3,126
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!