Curând va fi dat startul aplicării marcajului rutier în capitală! Când încep lucrările?

Primăria municipiului Chișinău a emis un comunicat de presă, prin care a informat despre termenii aplicării marcajului rutier pe drumurile capitalei. Lucrărie urmează să înceapă săptămâna viitoare și vor dura două luni.

Începând cu săptămâna viitoare în Chișinău vor demara lucrările de aplicare a marcajului rutier. Inițial marcajul își va face apariția pe străzile principale cu trafic intens, în intersecțiile problematice și în preajma instituțiilor de învățământ. Ulterior marcajul rutier va fi aplicat și pe celelalte străzi, iar pe parcursul a două luni acesta își va face apariția pe toate străzile din capitală.
Vopseaua utilizată pentru marcajul rutier în acest an este pe bază de acril, în total urmând să fie consumată o cantitate de circa 70 tone de vopsea, ce a fost achiziționată în baza unei licitații, costul acesteia fiind de 2.1 milioane lei. În acest an pe străzile capitalei se va regăsi marcaj de trei nuanțe: alb, galben și roșu. Cu galben vor fi marcate stațiile transportului public, iar o combinație de roșu și alb se va regăsi pe intersecțiile problematice. Volumul lucrărilor este de 43 mii metri pătrați, iar costurile totale de aplicare a marcajului vor constitui 4.2 milioane lei.
0
1,237
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!