Ferrari pregătește un supercar cu propulsie hibridă! Premiera va avea loc în următoarele zile

Ferrari pregătește lansarea unui nou supercar! Premiera noului model va avea loc până la sfârșitul acestei luni, iar primele informații oficiale despre substratul tehnic au fost dezvăluite de șeful companiei italiene.
Louis Camilleri, șeful companiei din Maranello, a confirmat într-un interviu debutul unui nou supercar pe parcursul lunii curente. Noul model va fi poziționat pe o treaptă mai sus de 812 Superfast în gama constructorului italian și va dispune de cel mai puternic propulsor V8 din istoria companiei. Benzinarul V8 va sta, de altfel, la baza unui sistem de propulsie hibrid, fiind acompaniat de un motor electric. Surse neoficiale anunțau anterior că puterea cumulativă a sistemului electrificat va depăși 720 CP.
Șeful companiei din Maranello a anunțat că supercarul va fi un model absolut nou pentru companie și a negat zvonurile anterioare, precum că modelul va înlocui supercar-ul 488. Producția ar urma să înceapă până la sfârșitul acestui an, iar primii clienți își vor primi mașinile la începutul anului viitor.
0
1,378
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!