Germanii prezintă ediția specială Audi TT Quantum Gray Edition, disponibilă pentru comandă doar online

Audi a pregătește lansarea vânzărilor automobilelor sale în mediul online – germanii au pregătit o ediție limitată pentru sportcar-ul Audi TT, care va fi disponibilă în exclusivitate clienților din spațiul web. Noua platformă a constructorului din Ingolstadt permite clienților să obțină un program de finanțare, dar și să descopere în detaliu mașina disponibilă cu ajutorul unui vânzător-consultant, care poate comunica cu potențialul client în regim LIVE.
Seria limitată Audi TT Quantum Gray Edition se lansează special pentru utilizatorii mediului online. Sportcar-ul german vine cu mici actualizări stilistice în cadrul ediției speciale, cu nuanța originală de gri Quantum Gray și inserții decorative speciale la bord, cu inscripția denumirii versiunii. Pachetul aerodinamic de îmbunătățiri exterioare S line inclus standard. Noua versiune are la bază motorizarea TT 45 TFSI quattro S line, ceea ce înseamnă că sub capota coupe-ului s-a situat unitatea turbo pe benzină, 2.0 TFSI, ce are la activ 245 CP și 370 Nm. Cuplul este transmis pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală quattro.
Audi TT Quantum Gray Edition va fi comercializat exclusiv pe portalul constructorului din Ingolstadt, lansat pentru prima dată în toamna anului 2017 pentru comercializarea automobilelor cu parcurs. Prin intermediul site-ului web, clienții pot admira în detalii automobilul, să obțină o consultație și să aplice pentru un program de finanțare. Inițial serviciul va fi disponibil doar în Germania, unde automobilul achiziționat online poate fi livrat în orice oraș indicat de client.
Vânzările vor demara la 5 iunie curent, iar prețul de start pentru Audi TT Quantum Gray Edition constituie 62,305 euro. Coupe-ul special va fi disponibil în exclusivitate pentru utilizatorii internetului. În următoarele luni Audi urmează să suplinească gama de oferte disponibile pentru achiziție în web și astfel nu este exclusă lansarea unor noi versiuni exclusive și pentru celelalte modele din gamă.
0
1,439
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!