Început de lună cu recorduri de viteză prin localitățile Moldovei! Un șofer a depășit cu peste 3 ori limita legală de viteză

Depășirea limitei de viteză rămâne a fi printre principalele cauze de accidente produse pe drumurile Moldovei și una dintre cele mai răspândite încălcări comise de șoferii din țara noastră.
Chiar dacă INP a anunțat operațiuni ample de monitorizare a traficului rutier în vederea prevenirii și documentării încălcărilor în traficul rutier, unii șoferi din Moldova se pare că au intenția de a stabili "recorduri" de viteză pe drumurile publice, chiar și în localități! Astfel, pe parcursul a doar 24 ore inspectorii de patrulare au depistat și documentat 120 cazuri de depășire a limitei de viteză, printre care 2 șoferi, ce au comis încălcări deosebit de obraznice. Pe parcursul zilei de 1 mai 2019, INP a depistat și documentat un șofer ce circula cu viteza de 133 km/h și un alt "recordman", ce a depășit limita legală cu peste 3 ori, circulând într-o localitate din Moldova cu viteza de 165 km/h!
Amintim, că în contextul sărbătorilor INP a anunțat majorarea numărului de inspectori angajați în menținerea ordinii pe drumurile publice din întreaga țară. Poliția îndeamnă șoferii să circule fără abateri de la prevederile legale, să nu depășească limita de viteză, să nu efectueze depășiri riscante și să nu conducă în stare de ebrietate.
0
1,642
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!