MINI prezintă versiunile actualizate ale modelelor de performanță JCW Countryman și Clubman

MINI a pregătit un set de actualizări pentru versiunile de performanță John Cooper Works (JCW) ale modelelor Countryman și Clubman. Deși aspectul exterior a modelelor a rămas, practic, fără modificări, acestea au primit actualizări ample de ordin tehnic dictate, în primul rând, de noul standard ecologic Euro-6d TEMP.
Principala noutate este unitatea de propulsie pe benzină, de 2.0 litri, cu 4 cilindri, TwinPower Turbo, ce și-a făcut loc sub capotele Countryman și Clubman în versiunile de performanță actualizate JCW. Unitatea livrează 306 CP și 450 Nm, în creștere cu 75 CP și 100 Nm decât anterior! Astfel, acestea sunt cele mai puternice MINI în istoria mărcii britanice.
Odată cu actualizarea a fost eliminată cutia manuală cu 6 trepte, acum fiind disponibilă exclusiv cutia automată Steptronic cu 8 rapoarte, cu sistem de tracțiune integrală ALL4 cu diferențial blocabil inclus pe puntea față prevăzut standard. Grație modificărilor, crossover-ul Countryman JCW accelerează până la 100 km/h în 5.1 secunde, sau cu 1.5 secunde mai rapid decât anterior, pe când break-ul Clubman execută același exercițiu în 4.9 secunde, sau cu 1.4 secunde mai rapid decât anterior.
Ambele modele au inclus standard sistemul de iluminare full-LED pentru blocurile optice față și spate, iar break-ul poate beneficia opțional de semnătura originală Union Jack pentru optica spate. În urma modificărilor suspensiile au fost ușor rigidizate, dar vor asigura o manevrabilitate și o stabilitate mai bună în viraje și pe denivelări, iar montanții noi vor asigura o rigiditate mai bună caroseriei.
0
1,504
GALERIE FOTO (53 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!