Mercedes-Benz anunță startul producției sedanului A-Class la uzina din Rastatt
28 Mai 2019, 12:42
Germanii au dat startul producției noului Mercedes-Benz A-Class Sedan la uzina in Rastatt, ce din 1997 și până în prezent a fost centrul de producție a modelelor compacte a producătorului din Stuttgart pentru piața europeană. Startul producției este acompaniat de o bornă istorică, marcată de uzina din Germania.

Uzina din Rastatt de 22 ani este rezervată modelelor compacte Mercedes-Benz, timp în care aici se produc modelele A-Class, B-Class, GLA și alte tipuri de caroserii compacte, derivate din seriile enumerate, iar un nou model
ce de curând a venit pe banda rulantă în orașul german este primul A-Class Sedan din istorie, prezentat în premieră în vara anului trecut, dedicat clienților europeni. Anterior producția berlinei compacte a demarat la uzina germanilor din Mexic.
Startul producție A-Class Sedan este acompaniat de un alt eveniment important pentru uzina din Rastatt, ce a atins de curând borna de 5 milioane automobile produse din 1997 și până în prezent, cea mai mare parte dintre care fiind rezervată clienților europeni.
Cu această ocazie, oficialii constructorului german au venit și cu o declarație importantă pentru viitorul electric al mărcii – timp de câteva luni la uzina respectivă urmează să înceapă producția unui alt model
compact, însă unul cu propulsie electrică, din noua serie Mercedes-Benz EQ. Deci, aflăm că germanii pregătesc în viitorul apropiat premiera electromobilului compact Mercedes-Benz EQA!
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,632
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!