Mercedes-Benz lansează cea mai puternică versiune pentru GLE - noul GLE 580 4MATIC
24 Mai 2019, 12:47
Așa cum anticipam la prezentarea noii generații Mercedes-Benz GLS, care a debutat pentru prima dată cu un indice absolut nou, GLS 580 4MATIC, cu o asemenea versiune de top se alege și SUV-ul mai compact din gama germanilor – Mercedes-Benz GLE 580 4MATIC.

Noua versiune debutează
cu un sistem de propulsie mild-hybrid, devenit deja tradițional pentru cele mai noi modele din gama constructorului din Stuttgart. Benzinarul biturbo V8 de 4.0 litri de sub capotă este asistat de un generator-starter, ce vine să ofere un surplus de putere în primele clipe de accelerație și este capabil
să oprească și să pornească rapid motorul termic. Benzinarul livrează un total de 490 Cp și 700 Nm cuplu maxim, transmis pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4MATIC. Generatorul-starter aduce un surplus de 22 CP și 250 Nm în primele clipe de accelerație, ce exclude în totalitate efectul de turbolag și adaugă un surplus de receptivitate motorului cu combustie internă.
Mercedes-Benz GLE 580 4MATIC va fi oferit cu un nivel de echipare standard mai generos, ce include sistemul multimedia MBUX cu ecran tactil și comenzi vocale, cadrane de bord digitale cu ecran de 10.25 inch, suspensie penumatică Airmatic, habitaclu tapisat cu piele,
pachet exterior AMG Line și jante de 21 țoli. Opțional clienții pot opta pentru suspensia pneumatică adaptivă E-Active Body Control și jante din aliaj de 22 țoli.
Mercedes-Benz GLE 580 4MATIC va fi inițial disponibil doar pe piața nord-americană, iar ulterior ar putea fi lansat și pe celelalte piețe, ca versiunea de top cu sigla Mercedes-Benz.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,265
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!