Mulliner a pregătit o ediție specială a decapotabilei Bentley Continental GT Cabrio Bavaria Edition

Lista versiunilor speciale Bentley Continental GT a fost suplinită cu noua ediție Cabrio Bavaria Edition, inspirată din regiunea bavareză a Germaniei. Decapotabila pregătită de Mulliner a fost construită într-un singur exemplar, cu elemente decorative și sigle speciale pe caroserie, stilizate sub drapelul regiunii bavareze.
Designul decapotabilei speciale a fost gândit de designerul șef al companiei britanice, Stefan Sielaff. Deși nu au fost introduse elemente de caroserie noi, Bavaria Edition dispune de câteva elemente distinctive, comparativ cu variantele standard Continental GT Cabrio. Inspirat din drapelul oficial al regiunii germane, designerul a ales nuanța de alb Glacier White pentru caroseria decapotabilei, în timp ce plafonul pliabil este de culoare albastră Imperial Blue. Pe caroserie se regăsesc sigle mici stilizate sub drapelul bavarez, pe aripile față și tetierele de la interior.
Aspectul exterior este înnobilat de jantele de 22 țoli Mulliner Driving Specification și grilele cromate de pe calandru și multiplele incizii de aer din bara de protecție față. Habitaclul se distinge prin inserțiile din lemn de nuanța Glacier White și pielea fină Imperial Blue, ce repetă nuanțele exterioare a caroseriei.
Din punct de vedere tehnic decapotabila Bavaria Edition este identică modelelor standard, având sub capotă unitatea W12 de 6.0 litri, cu două turbocompresoare, ce livrează 635 CP și 900 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte și asigură un timp de accelerație de 3.8 secunde până la 100 km/h. Viteza maximă este limitată la 333 km/h.
Bentley Continental GT Cabrio Bavaria Edition este un show-car, construit într-un singur exemplar, ce va fi expus în show-room-ul britanicilor din orașul Munchen.
0
2,448
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!