Niponii au deschis comenzile pentru electromobilul Honda e! Comanda poate fi plasată contra sumei de 800 euro

Niponii au deschis comenzile pentru electromobilul compact Honda e: comenzile pot fi plasate în patru țări europene. Pre-comanda are un preț de 800 euro, iar livrările modelelor de serie vor începe în primăvara anului viitor. Chiar dacă electromobilul de serie nu și-a făcut încă debutul, niponii raportează un succes răsunător pentru viitorul model electric.
Noul electromobil nipon a primit denumirea Honda e – modelul de serie este dezvoltat pe baza conceptului Urban EV și prototipului de pre-serie Honda e Prototype, debutat în luna martie a acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Electromobilul compact va avea un design exterior retro-futurist și va oferi un set impresionant de tehnologii și accesorii moderne. Niponii nu au dezvăluit date despre substratul tehnic Honda e, dar promit o autonomie mai mare de 200 km.
Pentru a plasa comanda preliminară, cei interesați vor avea să achite suma de 800 euro, iar comanda fermă va putea fi plasată până la sfârșitul acestui an, în timp ce startul livrărilor este planificat pentru prima jumătate a anului viitor.
Începând cu ziua de astăzi, electromobilul poate fi pre-comandat în Germania, Franța, Marea Britanie și Norvegia. Anterior niponii anunțau că peste 25 clienți europeni și-au expus intenția de a achiziționa noul electromobil.
0
1,657
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!