Nissan a pregătit pick-up-ul Navara pentru aventuri și expediții în offroad cu versiunea Project Bescamp

Nissan prezintă o nouă versiune specială pentru pick-up-ul Frontier – cu această denumire Navara este comercializat în SUA. Ediția specială Frontier Project Bescamp este dedicată aventurilor și expedițiilor în offroad și vine cu un set de modificări și opționale utile pentru aventurieri ce-și doresc escapade îndepărtate de drumurile publice.
Ediția specială a fost dezvoltată pe baza versiunii Midnight Edition, cu un surplus de confort la interior, nuanță neagră pentru caroserie și elemente decorative exterioare fumurii. Pentru capacități sporite pe teren accidentat și aventuri fără griji, inginerii au dotat pick-up-ul cu suspensia adaptivă Nisstec, ce a oferit un surplus de 76 mm pentru garda la sol. Jantele American Racing AX201 au fost "încălțate" în jantele de offroad Nitto Trail Grappler.
Offroader-ul s-a ales cu bare de protecție adiționale pentru partea frontală cu un troliu electric și blocuri de iluminare de tip LED adiționale integrate, iar pe plafon și-a făcut loc fixatoare adiționale de depozitare, ce continuă pe carcasa din benă, cu un cort pliabil inclus. Aripile de protecție evazate față și spate, dar și pragurile metalice laterale au fost create exclusiv pentru versiunea specială Project Bescamp.
Sub capota Nissan Frontier Project Bescamp s-a situat unitatea pe benzină V6 de 4.0 litri, aspirată natural, ce livrează 265 CP și 381 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 5 rapoarte ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală.
0
288
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!