O nouă mare alianță în industria auto mondială: Grupurile Renault și FIAT-Chrysler ar putea fuziona
27 Mai 2019, 13:02
Alianța FIAT-Chrysler (FCA) a venit cu o ofertă de fuziune pentru Grupul Renault – informația a fost confirmată de francezi în dimineața zilei de azi, oferta urmând să fie analizată de conducerea grupului în cel mai apropiat timp. Cel mai probabil, în următoarele zile francezii vor anunța decizia pe marginea propunerii FCA.

Renault a emis un comunicat de presă
succint, în care a confirmat că a primit o ofertă de fuziune din partea Alianței FIAT-Chrysler. Conducerea Grupului francez urmează să analizeze oferta pe parcursul zilei de azi, în cadrul unei întruniri speciale.

Oferta de fuziune a celor de la FCA nu prevede o eventuală alianță cu Nissan și Mitsubishi, iar cei de la Renault vor analiza propunerea fără o aprobare
formală din partea partenerilor niponi, care nu au venit încă cu o reacție. În oferta celor de la FCA se propune o fuziune în proporție de 50/50. Consiliul de Administrație Renault urmează să ia o decizie în acest sens pe parcursul zilei de astăzi, iar ulterior va fi publicat un comunicat de presă oficial cu rezultatul dezbaterilor.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,657
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!